• e enjte, 18 prill 2024

Pa rrymë nesër një pjesë e komunave Karposh, Petrovec,  Gjorqe Petrov dhe Çuçer Sandevë

Pa rrymë nesër një pjesë e komunave Karposh, Petrovec,  Gjorqe Petrov dhe Çuçer Sandevë

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Pa energji elektrike nesër do të jenë disa pjesë nga komunat Ilinden, Saraj, Çuçer Sandevë, informojnë sot nga Qendra rajonale për menaxhim me kriza - Shkup.

"Në periudhën prej orës 08:30 deri në ora 12:00, një pjesë e shfrytëzuesve nga Nerezit të Epërm në Komunën e Karposhit do të mbeten pa energji elektrike, nga ora 08:30 deri në ora 14:30, përdoruesit nga fshatrat Toginci, Bllacë e Katllanovës, Kozhle dhe Badar në Katllanovë, Komuna e Petrovecit, nga ora 09:00 deri në ora 12:00 disa nga shfrytëzuesit e rrugës "Todor Ciposki Merxhan" në Komunën Gjorçe Petrov dhe nga ora 12:00 deri në 16:00: 00:00 shfrytëzues e fshatrave Gornjanë dhe shtëpitë e pushimit nga Gornjane në Komunën Çuçer Sandevë", njofton QRMK Shkup. mb/

Foto: MIA

QËNDRONI TË LIDHUR