• e hënë, 17 qershor 2024

Një person është vrarë me armë zjarri në afërsi të fshatit Bllacë të Shkupit

Një person është vrarë me armë zjarri në afërsi të fshatit Bllacë të Shkupit

Shkup, 26 shkurt 2024 (MIA) - Një person është vrarë sonte me armë zjarri afër rrugës lokale nga Bllaca e Poshtme drejt Bllacës së Epërme në afërsi të Shkupit.

"Në ora 18:10 në SPB Shkup është denoncuar se në afërsi të rrugës lokale nga Bllaca e Poshtme drejt Bllacës së Epërme, N.T e ka gjetur vëllaun e tij Z.T. (56) pa shenje jete, me plagë nga armë zjarri, konfirmojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe theksojnë se ndërmerren masa për zbardhjen e rastit. mb/

Foto: MIA

QËNDRONI TË LIDHUR