• e hënë, 20 maj 2024

Nga Manastiri filloi shpërndarja e materialit të besueshëm votues, nesër shpërndarja e pajisjeve për identifikim biometrik

Nga Manastiri filloi shpërndarja e materialit të besueshëm votues, nesër shpërndarja e pajisjeve për identifikim biometrik

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Sot herët në mëngjes nga shtypshkronja "Kiro Dandaro" në Manastir, në prani të kryetari, nënkryetarit dhe anëtarëve të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) është kryer pranim-dorëzimi i materialit të besuesëm votues nga shtypshkronja dhe ka flluar shpërndarja e tij deri në 80-të komisioneve komunale zgjedhore, konfirmaun për MIA-n nga KSHZ-ja.

"Shpëndarja zhvillohet në 17 ruta të caktuara paraprakisht. Në mënyrë të organizuar jemi të gatshëm, sipas kësaj rrjedhe do të zhvillohet shpërndarja dhe do të përfundohet gjatë ditës së sotme", potencoi nga KSHZ-ja.

Gjatë ditës së nesërme, informojnë nga KSHZ-ja, do të kryhet distribuimi i pajisjeve për identifikim biometrik.

Ndryshe, për zgjedhje presidenciale janë shtypur gjithsej 1.814.000 fletëvotime, sa votues janë të evidentuar në Listën zgjedhore. mb/

Foto: MIA

QËNDRONI TË LIDHUR