• e martë, 16 korrik 2024

Në tremujorin e parë 1.953 hipoteka të patundshmërive me vlerë prej 326.659.594 euro dhe 3.315.341.507 denarë

Në tremujorin e parë 1.953 hipoteka të patundshmërive me vlerë prej 326.659.594 euro dhe 3.315.341.507 denarë

Shkup, 17 qershor 2024 (MIA) - Në periudhën janar - mars të këtij viti janë regjistruar 1.953 patundshmëri në vlerë të përgjithshme prej 326.659.594 euro dhe 3.315.341.507 denarë, tregojnë të dhënat nga raporti tremujor i Agjencisë së kadastrës së patundshmërive.

Në Qendrën për kadastër të patundshmërive Shkup janë regjistruar 751 hipoteka me vlerë 111.754.457 euro dhe 1.473.285.204 denarë.

Në 29 zyra rajonale për Kadastër të patundshmërive janë regjistruar 1.202 hipoteka prej 326.659.594 euro dhe 3.315.341.507 denarë.

Kadastra në tremujorin e fundit të vitit të kaluar ka regjistruar 2.504 patundshmëri me vlerë të përgjithshme prej 512.333.563 euro dhe 2.771.805.684 denarë. rq/

Foto: arkivi i MIA-s, printskrin

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR