• e premte, 12 korrik 2024

MPB: Kapet i arratisuri nga burgu në Shkup

MPB: Kapet i arratisuri nga burgu në Shkup

Shkup, 20 qershor 2024 (MIA) - Në territorin e lagjes Maxhari në Shkup sot rreth orës 14 nëpunësit e policisë nga SPB Shkup kanë privuar nga liria XH.D. (26) i cili kërkohej me urdhër të gjykatës për vuajtjen e dënimit me burg prej një vit e 10 muaj dhe arratisjen nga INP Burgu i Shkupit.

Siç informojnë sot nga MPB-ja, personi do t'i dorëzohet Institucionit ndëshkues përmirësues. rq/

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR