• e shtunë, 20 prill 2024

Lëvizja BESA themelon nëndegën në fshatin Vrapçisht

Lëvizja BESA themelon nëndegën në fshatin Vrapçisht

Shkup, 1 mars 2024

Aty ku asnjë parti politike nuk ka shkelur e nuk ka themeluar nëndegë, në një masovitet të madh, sonte në fshatin Vrapçisht u zhvillua Kuvendi themelues i nëndegës së Lëvizjes BESA në këtë fshat. Në prezencë të kryetarit të Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, sekretarit organizativ, Adnan Azizi, anëtarit të kryesisë Senad Ahmeti, Arben Ibraimi u zgjodh kryetar i nëndegës së Lëvizjes BESA- fshati Vrapçisht. Me unanimitet, Avni Ziberi u zgjodh nënkryetarë ndërsa Melisa Ibraimi kryetare e forumit të Gruas së Lëvizjes BESA- nëndega Vrapçisht.

Konsolidimi i nëndegëve vazhdon, gjithandej, për çdo ditë, për një qëllim, fitoren e madhe të opozitës shqiptare më 8 maj.

Lëvizja BESA

______________________________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

QËNDRONI TË LIDHUR