• e diel, 26 maj 2024

Katari kumtoi se 39 palestinezë sot do të lirohen nga burgjet izraelite

Katari kumtoi se 39 palestinezë sot do të lirohen nga burgjet izraelite

Doha, 26 nëntor 2023 (MIA) - Gjithsej 39 palestinezë do të lirohen sot nga burgjet në Izrael, deklaroi zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Katarit.

Si pjesë e obligimeve të dakorduara, në ditën e tretë të armëpushimit në Gazë, 39 civilë palestinezë do të lirohen sot në këmbim për lirimin e 13 të burgosurve izraelitë në Gazë, krahas një të burgosuri me shtetësi ruse dhe tre tajlandezë", publikoi në platformën X, Majed Al-Ansari. bsh/

QËNDRONI TË LIDHUR