• e hënë, 26 shkurt 2024

IDF: Që nga fillimi i konfliktit, 425 ushtarë izraelitë janë vrarë, 1.593 janë plagosur

IDF: Që nga fillimi i konfliktit, 425 ushtarë izraelitë janë vrarë, 1.593 janë plagosur

 Tel Aviv, 10 dhjetor 2023 (MIA)  - Forcat e Mbrojtjes Izraelite (IDF) sot njoftuan se që nga 7 tetori deri më tani janë vrarë  425 ushtarë izraelitë dhe 1.593 janë plagosur, sipas një faqes së re të internetit që përditëson numrin e ushtarëve të vrarë dhe të plagosur gjatë luftës me Hamasin.

 Nga 1.593 të plagosur, 255 janë plagosur rëndë, 446 me lëndime të lehta dhe 892 janë të plagosur më lehtë, raportoi "Tajms of Izrael".

 Gjatë ofensivës tokësore në Gazë, e cila filloi në fund të tetorit, 97 ushtarë janë vrarë dhe 559 janë plagosur.

 Foto: Arkivi i MIA-s

 

QËNDRONI TË LIDHUR