• e enjte, 11 korrik 2024

Armata izraelite ka gjetur trupat e tre pengjeve

Armata izraelite ka gjetur trupat e tre pengjeve

Tel-Aviv, 17 maj 2024 (MIA) - Armata izraelite ka gjetur trupat e tre pengjeve në Rripin e Gazës, kumtoi sot zëdhënësi i IDF-së, kontra-admirali Daniel Hagari.

Hagari tha se ata janë Jicak Gelerenter, Amit Buskila dhe Shani Luk, shkruan "Tajms of Izrael".

Хагари рече дека тоа се Јицак Гелерентер, Амит Бускила и Шани Лук, пишува „Тајмс оф Израел“.

Që të tre ndodheshin në festivalin "Supernova" në afërsi të kibucit Reim mëngjesin e 7 tetorit, prej ku më pas ikën në rajonin Mefalsim.

Hagari thotë se atje ishin vrarë nga anëtarët e Hamasit, ndërsa trupat e tyre më pas ishin dërguar në Gazë. ab/

Fotо: МIА arkivi

QËNDRONI TË LIDHUR