• e shtunë, 22 qershor 2024
Taravari nga Cyrihu: Maqedonia e Veriut ndodhet para një udhëkryqi, duhet të rrisë bashkëpunimin me Prishtinën, Tiranën, Sofjen dhe Athinën

Taravari nga Cyrihu: Maqedonia e Veriut ndodhet para një udhëkryqi, duhet të rrisë bashkëpunimin me Prishtinën, Tiranën, Sofjen dhe Athinën

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Kandidati i VLEN-it për president, Arben Taravari bashkë me liderët e k...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR