• e diel, 26 maj 2024

Një tanker i ndërlidhur me kompani izraelite është sekuestruar në afërsi të bregut të Jemenit

Një tanker i ndërlidhur me kompani izraelite është sekuestruar në afërsi të bregut të Jemenit

Uashington, 26 nëntor 2023 (MIA) - Një tanker i ndërlidhur me një kompani izraelite është sekuestruar sot në afërsi të bregut të Jemenit nga persona të paidentifikuar të armatosur, deklaroi një përfaqësues i mbrojtjes amerikane.

"Ekzistojnë indikacione se një numër i panjohur i personave të armatosur e kanë marrë M/V Central Park në Gadishullin Anden më 26 nëntor. Forcat amerikan dhe të koalicionit janë në afërsi dhe situatën e përcjellin me kujdes", deklaroi funksionari pas serisë së incidenteve në atë rutë të anijeve. mb/

QËNDRONI TË LIDHUR