• e mërkurë, 10 korrik 2024

Një cisternë është përmbysur në autostradën Gradsko – Veles, qarkullimi zhvillohet përgjatë rrugës së vjetër

Një cisternë është përmbysur në autostradën Gradsko – Veles, qarkullimi zhvillohet përgjatë rrugës së vjetër

Shkup, 21 qershor 2024 (MIA) - Në autostradën Gradsko-Veles afër "Dadi Petrol", pasditen e sotme në orën 16 ka ndodhur një aksident trafiku ku është përmbysur një cisternë, njofton LAMM.

Për shkak të aksidentit, komunikacioni është rikahëzuar dhe do të zhvillohet në rrugën e vjetër, theksojnë nga LAMM.

Foto: arkivi i MIA-s

 

 

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR