• e martë, 23 korrik 2024

Hezbollah pohon se ka kryer sulme ndaj qëllimeve izraelite

Hezbollah pohon se ka kryer sulme ndaj qëllimeve izraelite

Bejrut, 28 shkurt 2024 (MIA) - Hezbollahu njoftoi se i ka sulmuar pozicionet izraerlite dhe ushtarët në afërsi të Birkat Rish, Ramta dhe Samak, publikoi "Tajms of Izrael".

Sulmet pasojnë pas atyre që i ka kryer Hamasi nga Libani jugor ndaj dy bazave ushtarake në Izraelin verior. Policia izraelite ka denoncuar dëm material në qytetin kufitar Kiruat S'hmona.

Brigadat Kasam, krahu ushtarak i Hamasit, gjithashtu njoftuan se e kanë goditur selinë e komandës lindore izraelite 769 dhe kazermën e aeroportit "Beint Hilel" në Izraelin verior. mb/

QËNDRONI TË LIDHUR