• e mërkurë, 10 korrik 2024

Britania e Madhe: Anulohet greva e nëpunësve të aeroportit në Londër

Britania e Madhe: Anulohet greva e nëpunësve të aeroportit në Londër

Londër, 17 gusht 2023 (MIA) - Greva e operatorëve në aeroportin britanik Getuik në Londër u anulua pasi të punësuarit kanë marrë ofertë "mjaftë të përmirësuar" për rritjen e pagave, kumtoi sot sindikata. Nesër duhej të ketë grevë të punëtorëve në Red Hanling në aeroportin në Londër.

"Të punësuarit, të cilët kanë anëtarë të Unites, sindikatës udhëheqëse në Britaninë e Madhe, kanë marrë ofertë të përmirësuar mbrëmë vonë dhe tani do të votojmë për marrëveshjen e propozuar", kumtoi sindikata.

Thuhet se e kanë ndërprerë aksionin në shenjë të vullnetit të mirë.

Nëse operatorët e refuzojnë ofertën, detajet e së cilës sindikata nuk i kumtoi, greva e re do të mbahet prej 25 deri 28 gusht. bsh/

QËNDRONI TË LIDHUR