EvropëEvropë.Portal

Zvicra vendosi karantinë për të gjithë që arrijnë nga Britania e Madhe dhe Afrika Jugore

Zvicra vendosi karantinë 10-të ditëshe për të gjithë ato që kanë arritur nga Britania e Madhe dhe Afrika Jugore prej 14 dhjetorit, në përpjekje  ta parandalojë  përhapjen e  koronavirusit të ri. Ai shtet i ndërpreu  lidhjet ajrore me ato vende.

Back to top button
Close
Close