EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Zviceranët e refuzuan propozimin e së djathtës për kufizimin e lëvizjes së lirë të qytetarëve me vendet e BE-së

Votuesit zviceranë në referendumin e sotëm e hodhën poshtë propozimin e së majtës për t'u ndërprerë lëvizja e lirë e punëtorëve midis Zvicrës dhe vendeve të BE-së, njofton DPA.

Back to top button
Close
Close