0_Македонија.ПорталГраѓански секторОригинални текстови

ЗНМ: Осуда на Мицкоски за објавата со која етикетира новинари на 1ТВ

Здружението на новинарите на Македонија ja осудува објавата на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во која тој на непримерен начин ги опишува новинарите и уредниците на 1ТВ и нивното работење. Тој на својот профил на Фејсбук обвинува дека новинарите биле пристрасни и дека биле плаќани на сомнителен начин.

Back to top button
Close
Close