Некатегоризирано

Златен стрип за Марко Стојановиќ и Аљоша Томиќ од Србија и Милорад Вицановиќ Маза од БиХ

Стрип центар на Македонија-Велес ги објави наградените стрипови на традиционалниот 18-ти по ред меѓународен стрип конкурс „Велес 2020“. Првото место Златен стрип и парична награда обезбедена од Општина Велес ќе добијат Марко Стојановиќ и Аљоша Томиќ од Србија, како и Милорад Вицановиќ Маза од Бања Лука.

Back to top button
Close
Close