КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

„Златен објектив“ за Коле Манев и Спасе Тасевски

Режисерот Коле Манев и монтажерот Спасе Тасевски се добитници на годинашните „Златни објективи“. Манев и Тасевски добија пригодни плакети и стилизирани значки, а доделувањето се одржа вчера во дворот на на кинотечното летно кино „Мирно лето“.

Back to top button
Close
Close