0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Zjarr pyjor në rrethinën e Manastirit

Një zjarr pyjor shpërtheu në zonën e fshatrave të Manastirit, Ivanjevci dhe Berancë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close