EvropëEvropë.Portal

Zjarr në Qendrën tregtare botërore në Bruksel

Më hapësirën teknike, në katin e 27-të të ndërtesës së Qendrës tregtare botërore në Bruksel pasdite shpërtheu zjarr, ndërsa siç tha shefi i  shërbimit të zjarrfikësve,  është djegur materiali izolues

Bruksel, 6 gusht 2020 (MIA) – Më hapësirën teknike, në katin e 27-të të ndërtesës së Qendrës tregtare botërore në Bruksel pasdite shpërtheu zjarr, ndërsa siç tha shefi i  shërbimit të zjarrfikësve,  është djegur materiali izolues.

Deri tani askush nuk është lënduar.

Në rrjetet sociale publikohen video nga zjarri dhe tymi i zi i dendur  që shihet prej larg.

Ndërtesa  tani nuk është në përdorim sepse po renovohet, ndërsa  në momentin e zjarrit  ishin të pranishëm vetëm disa punëtorë, të cilët arritën të evakuohen në kohë. sa/

Таг
Back to top button
Close
Close