EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Zinxhir njerëzor kundër Bregzitit në Londër

Disa qindra qytetarë të Bashkimit Evropian të cilët jetojnë në Britani të Madhe dhe britanikët të cilët jetojnë në BE sot bënë zinxhir njerëzor para selisë së Qeverisë në Londër, duke kërkuar që t'u garantohen të drejtat nëse nuk arrihet marrëveshje midis Londrës dhe Brukselit për Bregzit.

Back to top button
Close
Close