Општински вестиСкопје

Жителите на Кисела Вода кои аплицирале за инвертери викендов ќе ги предаваат старите печки

Жителите на Општината Кисела Вода кои аплицирале за субвенции за набавка на клима инвертери и добиле мејл од Град Скопје, во текот на претстојниов викенд ќе можат да ги предадат своите стари печки на дрва или на нафта во дворот на средното училиште „Васил Антевски- Дрен“. Акцијата ќе трае од 10 до 16 часот.

Back to top button
Close
Close