Европа

Жерар Ларше реизбран за претседател на францускиот Сенат

Жерар Ларше ( од партијата Републиканци ЛР) четвртипат е избран за претседател на Сенатот (горниот дом на францускиот Парламент), со мандат од три години, јави дописникот на МИА

Back to top button
Close
Close