0_Магазин.ПорталЗанимливости

Жена од Мали роди девет бебиња – пет девојчиња и четири момчиња

Халима Киси, 25-годишна жена од Мали, роди девет бебиња во Мароко - две повеќе отколку што лекарите претходно виделе на ултразвук.

Back to top button
Close
Close