0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo deklaratë

Zhbogar: Po bëjmë përpjekje që në të gjitha sferat t’i favorizojmë të rinjtë

Tetovë, 4 dhjetor 2018 (MIA) - I kushtojmë rëndësi të madhe të rinjve me shumë projekte për vetëpunësim të të rinjve dhe një pjesë e madhe e granteve tona ndahen për të rinjtë. Rreth 30 për qind e granteve tona në bujqësi shkojnë për të rinjtë në Maqedoni. Po tentojmë që në të gjitha sferat t'i favorizojmë të rinjtë dhe kështu të them pozitivisht t'i diskriminojmë, tha euroambasadori Samuel Zhbogar në debatin e sotëm me studentët e Universitetit të Tetovës në temë "Vizioni i të rinjve për BE-në".

Back to top button
Close
Close