СветСвет.Портал

Зголемен бројот на самоубиства меѓу американските војници

Бројот на извршени самоубиства меѓу американските војници за време на пандемијата на коронавирусот се зголемил за 20 отсто во споредба со истиот период минатата година, покажуваат податоците на претставници на армијата, военовоздухопловните сили и експерти за психичко здравје во САД.

Back to top button
Close
Close