0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkupVideo deklaratë

Zgjidhje e re në komunikacion në Momin Potok, punët ndërtimore fillojnë në qershor

Dy rrethrrotullime, ura dhe shtigje për këmbësorë dhe çiklistë parashikon projekti i ri i Qytetit të Shkupit, me të cilin pritet të zvogëlohet mbingarkesa në komunikacionin në Momin Potok.

Back to top button
Close
Close