BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Zgjedhje lokale në Rumani

Në Rumani filloi votimi për zgjedhjet lokale, në të cilat 18 milionë qytetarë do të mund të votojnë për kryetarë komunash, kryetarë të këshillave rajonalë si dhe për anëtarët e këshillave lokalë dhe rajonalë.

Back to top button
Close
Close