0_Web_AktualeBallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Zgjedhje lokale në Kroaci

– Në Kroaci sot po mbahen zgjedhje lokale në komunat, qytetet dhe zhupanitë. Të drejtë vote kanë 3,66 milionë votues, ndërsa rezultati me kujdes të veçantë pritet në katër qytete të mëdha – Zagreb, Split, Rijekë dhe Osiek.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close