0_Maqedoni.PortalSektori civilShoqëriTekste origjinale

Zëvendëskryeministri Grubi mori pjesë në shënimin e Ditës ndërkombëtare të përkujtimit të Holokaustit

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot morri pjesë në shënimin e 27 janarit, Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit nën organizim të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close