0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomi

Zëvendëskryeministri Bytyqi për vizitë në kompaninë Haj Tek Korporejshën në komunën e Zelenikovës

Zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar për Çështje Ekonomike, Koordinimin e Resorëve Ekonomikë dhe Investimeve, Fatmir Bytyqi, sot do ta vizitojë kompaninë Haj Tek Korporejshën (Hi-Tech Corporation), e cila ndodhet në lagjen Oreshan në Komunën e Zelenikovës.

Back to top button
Close
Close