Политички партии

Зеќири, Костадинов и Жерновски: Ги исполнивме главните столбови на програмата „За живот во Македонија“

Потпретседателот на СДСМ, Мухамед Зеќири, членот на ИО на СДСМ, Костадин Костадинов и членот на ЦО на СДСМ, Андреј Жерновски денеска присуствуваа на традиционалниот социјалдемократски пикник во комплексот „Трновски ветар“ во општина Крива Паланка.

Back to top button
Close
Close