Дописници МКДОпштински вести

Здружението на пензионери од М.Каменица домаќин на Регионалната пензионерска ревија на песна, музика и игри.

Во организација на Здружението на пензионери во Македонска Каменица се одржа 18-тата Регионална пензионерска ревија на песна, музика и игри. Како што информираше Јаворка Соколовска, претседател на каменичкото здружение на пензионери кое ја имаше улогата на домаќин, на настанот учествуваа учесници од неколку градови во Источна Македонија.

Back to top button
Close
Close