ОпштествоОригинални текстови

Здружение за заштита на работничките права: МВР се уште нема воспоставено систем за заштита на вработените од коронавирусот

Министерството за внатрешни работи продолжува да ги крши правата на вработените, десет дена по одлуката на Владата нема воспоставено систем за заштита на вработените од коронавирусот.

Back to top button
Close
Close