ЕкономијаОригинални текстови

Здружение на оштетени штедачи: Кој ја ограби Еуростандард Банка и зошто?

Изворот на грабежот со јасни криминални дејствија потекнува и е лоциран во срцето на Еуростандард Банка – луѓето на одговорни позиции во банката.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close