СветСвет.Слајдер

Здравствениот систем во Бразил пред колапс

Здравствените системи во најголемите градови во Бразил се пред колапс поради зголемувањето на случаите со коронавирус, предупредува извештајот на институтот „Фиокруз“ во земјата.

Back to top button
Close
Close