Kultura.SlajderКултураКултура.Портал

Зборник посветен на професорките по класична филологија Колева, Басотова и Чадиковска

Здружението на класични филолози „Антика“ промовираше зборник посветен на 85 години од раѓањето на професорките Елена Колева, Љубинка Басотова и Даница Чадиковска, како посебно издание од електронското научно списание „Систасис“ (www.systasis.org).

Back to top button
Close
Close