Дописници МКДСторија

Заживување на поранешните младински работни бригади

Ветераните учесници во младинските работни акции во поранешна Југославија им ги пренесуваат своите искуства на помладите. Целта е, велат, младите да ги научат на работни обврски и волонтерско ангажирање во денешново време на изгубени вредности.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close