Фотосервис

Завршна конференција

Институтот за човекови права организира завршна конференција во рамките на проектот „Заштита од дискриминација врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет“ поддржан од Германската амбасада во Скопје

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close