Фотосервис

Завршна конференција

Завршна конференција на проектот „Мобилизација на заедницата во борбата против гладот“ во рамки на проектот „ВСС Ефект“ – финансиски поддржан од ЕУ во рамки на ИПА Програмата 2016-2017.

Back to top button
Close
Close