0_Македонија.ПорталДописници МКДКултураКултура.Портал

Заврши меѓународната ликовна колонија во Гевгелија

Осумнаесеттата меѓународна ликовна колонија,чиј организатор и домаќин беше Фондацијата „Аполонија“ од Гевгелија, заврши со работа со традиционално изложување пред публиката на сите дела создадени изминативе денови.

Back to top button
Close
Close