ОпштествоСервисни информации

Затворен сообраќајот од село Групчин до Желино заради градежни работи

Регионалниот пат П1206 од с.Групчин до с.Желино, од 9:00 до 16:00 часот, сообраќајот ќе биде затворен, односно ќе се пренасочува по споредни патишта поради изведување на градежни работи, тампонирање и асфалтирање на патот.

Back to top button
Close
Close