Скопје

Засадени 60 садници на неколку локации низ Аеродром

На територијата на Општина Аеродром денеска се засадени 60 дрвја од видот платан, во паркот „Нирнберг“ во Ново Лисиче и на булевар „Србија“ во паркот зад бензинската станица на „Лукоил“.

Back to top button
Close
Close