Дописници МКДОпштински вести

Заради пандемијата нема да се одржат собири со граѓаните од месните и урбаните заедници во Струмица

Градоначалникот на Струмица Коста Јаневски информираше дека заради пандемијата со вирусот Ковид-19 оваа година нема да се одржат јавните собири со граѓаните од месните и урбаните заедници, на кои граѓаните предлагаа проекти од областа на инфраструктурата и комуналното уредување.

Back to top button
Close
Close