Општински вестиСкопје

Започнуваат традиционалните „Денови на Општина Карпош“

Општина Карпош започнува со организирање на традиционалните „Денови на Општина Карпош“, во пресрет на 3 ноември, кога ќе се одбележат 44 години од формирање на општината. 

Back to top button
Close
Close