Култура

Започнува втората сезона на 43. Денови на македонска музика

Со концерт на Ивана Мазнејкова и Ана Мазнејкова вечер ќе биде отворена втората сезона на 43. Денови на македонска музика. Нивниот концерт, наречен С2Е1: Детско матине ќе се одржи денеска со почеток во 18 часот, во Музеј на македонската борба, со дела од авторите С. Стојков, Б. Цанев, М. Николовски, Б. Светиев, С. Гајдоска, А. Пандевска, Д. Андовска.

Back to top button
Close
Close