Култура

Започнува Школата за кореографија организирана од Локомотива

Центарот за нови иницијативи во уметноста и културата „Локомотива“ денеска и утре организира „Школа за кореографија“, со концепт развиен во соработка со Зринка Ужбинец, драматург од Хрватска и кореографот Александар Георгиев од Северна Македонија 

Back to top button
Close
Close