КултураКултура.ПорталОпштество

Започнува 42. Меѓународен студентски фолклорен фестивал

Во организација на Академското културно-уметничко друштво „МирчеАцев“  -  Скопје,  вечерва започнува 42. издание на Меѓународниот студентски   фолклорен фестивал.

Back to top button
Close
Close