Општински вестиСкопје

Заостанат долг за вода без камата ќе може да се исплати од 2 до 15 ноември

Од 2 ноември до 15 ноември граѓаните кои имаат заостанати долгови кон јавното претпријатие „Водовод и канализација“ ќе можат да ги исплатат без каматата за задоцнето плаќање. По истекот на овој период одлуката ќе престане да важи.

Back to top button
Close
Close